** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Dec 17, 2016

Mata tak leh nak lelap la pulak ! Adoi.

Assalamualaikum semua..para para silent reader ku..wah lama dah tak hapdet di waktu malam menjelma di waktu tengah malam.hehee.

Test test writing dr henpon lak.

Kepala ngah kusut..tu yang rasa nak menulis nuat sesi luahan lak kat sini.tapi idea tak muncul muncul.adoyai..apehal lak ni.tadi nak sangat menulis.

Banyak benda yang jadi sekarang ni.aku malas la nak start mengarang karangan pasal hati ni.kang tal pasai pasai orang meluat lak.tapi mmg eh kalau dah yakin sangat ngan gelfren pastu tak layan gelfren mcm mana nak dulu.taw la de masalah.gelfren pun de gak masalah tapi tak de la sampai lupekan buifren.huhu tak pe la cik dida ko telan la semua nya.luah same gak ko macam tak lua ataupun ko lebih sakit hati agy la.bertambah tambah sakit hati bergunung gunung kecik hati ko!.

Okey kita stop citer kisah cinta yang tiada penghujung nye ni.

Tp dalam aku kesedihan thankz to who make me happy and laugh.hahaha mcm org giler aku gelak sorang sorang.mase jalan tengok hp gelak sensorng sampai org tengok tengok.pe hal minah ni kan gelak sensorng.ade! Ade ku kisah semua itu.yg penting aku happy dan ketawa keriangan.hahahahhaha.

Sorry for who make me happy and thankz oso.!

For who make me sad and pain.thankz because of you make me strong.! And i love u.seyesly.ape pun yang u buat i still love strong with you.hahaha ciaciaciacia.

Doa je la baik baik kan.
Okey la buat masa ni kita stop kat cni dulu la.
Kalau de mase g kita lepak kat cni.

Good night you all.

With love,
Budak kechiQ😘💋❤💓

0 tunding jari kat saya :

Followers

Template by:

Free Blog Templates